Pensionat Karlslund serverar bara frukost, men gästerna har tillgång till matsalar, grill och mikrovågsugnar, för catering eller egen mat.

Gäster som har bokat Måltidsäventyr på Forshems gästgivaregård får skjuts från Karlslund till Forshem. Gästgivaregården ordnar skjuts tillbaka.

Gästgivaregårdens hemsida: www.forshem.se

Frukost serveras i frukostmatsalen på andra våningen. En riklig svensk frukostbuffé med ekologiska matvaror så långt möjligt. Om du ska ut och vandra på Kinnekulle, kan du göra matsäck i samband med frukosten.

Kinnekulle erbjuder botaniska, geologiska och historiska, såväl som medeltida religiösa och arkitektoniska, sevärdheter. Till och med astronomiska, som stenen Högehall i Västerplana. Somliga menar att det finns en speciell magisk energi på Kinnekulle! Så måste det vara! För har du en gång kommit och upptäckt Kinnekulle kommer du gärna tillbaka hit.

Hos oss kan du kombinera boende med aktiviteter som botaniska, geologiska och historiska exkursioner eller vandring eller cykling. Pilgrimsleden går precis utanför husknuten, och det är också nära till Kinnekulleleden och Biosfärleden. Många erfarna mountainbike-cyklister menar att Kinnekulleleden är de vackraste fem milen de någonsin cyklat. Även den motorintresserade kan få sitt lystmäte här, på Kinnekulle ring.